O nas

Zakaj nas obiskati
Ker s specialističnim pristopom rešimo tudi težave, ki jim splošni zobozdravniki niso kos.
Ker se trudimo za vsak vaš zob.
Ker si zaslužite celostni in osebni pristop.
Ker je lahko obisk pri zobozdravniku le en opravek v dnevu več in ne nočna mora.
Ker cenimo vaš čas in se držimo dogovorjenih terminov.
Ker smo za vas ordinacijo dodatno opremili z naprednimi zobozdravniškimi instrumenti.

Aljoša Frančeškin, dr. dent. med., se je pri svojem delu dodatno posvetil zdravljenju koreninskih kanalov, endodontiji, ki v zadnjem času doživlja izjemen napredek. Za stalno strokovno izpopolnjevanje skrbi z udeležbo na izobraževanjih doma in v tujini. Pri delu uporablja vrhunske instrumente in naprave ter dosega visoko stopnjo uspešnosti pri zdravljenju koreninskih kanalov.

Diplomiral je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani na odseku za dentalno medicino in pridobil naziv master iz endodontije na Univerzi v Padovi (Italija).

“Leta 2006 sem se odločil za ustanovitev zasebne ordinacije, da bi s sodelavci lahko pacientom ponudili res najboljše, vse kar potrebujejo za sproščen nasmeh.”

Helena Turk, medicinska sestra in diplomirana organizatorka turizma vedno postavi človeka na prvo mesto in poskrbi za prijetno vzdušje v zobozdravstveni ordinaciji. S prijazno besedo vas pomiri in se skrbno posveti vašim željam in težavam.   

Strmeč k skladnosti in lepoti se je dodatno izobrazila za vizažistko. S pričesko in ličenjem vešče poudari in izpostavi lepoto ter značajske poteze obraza.

”Ponosna sem, da sem del ekipe. Našim pacientom se trudimo zagotoviti kvalitetno, strokovno in varno oskrbo.”

Andrej Lipušček, dr. dent. med., poslovno sodeluje z nami predvsem na področju protetične rehabilitacije. Diplomiral je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani na odseku za dentalno medicino. Opravljal je funkcijo demonstratorja za zobne bolezni. Bil je prvi študent Medicinske fakultete, ki je protetično oskrbel pacienta z implantati.

Zavezan je k odličnosti in je nepopustljiv pri zagotavljanju visoko kakovostne oskrbe. To je bilo prepoznano že v študijskem času, saj je bil demonstrator mlajšim kolegom. Zaupana mu je bila tudi prva študentska oskrba pacienta z implantatom.

Z leti je navezal mnogo profesionalnih stikov s priznanimi zobozdravniki in zobotehniki v Sloveniji in na tujem, s katerimi izmenjuje mnenja in primere dobre prakse. Strokovno se izobražuje na seminarjih širom Evrope. Je član AIOP (Accademia Italiana di odontoiatria protesica) in AIC (Accademia Italiana di Odontoiatria Conservativa e Restaurativa).

Vesna Kavčič je pri nas zaposlena kot zobna asistentka in ustna higieničarka. Prvo diplomo je pridobila na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani na oddelku zdravstvene nege, ko je pridobila naziv diplomirana medicinska sestra. Kasneje je znanja še nadgradila  na zobozdravstvenem področju z izobraževanjem na Višji strokovni šoli za ustne higienike Skaldens ter opravljeno diplomo in strokovnim izpitom. 

Trudi se, da so postopki za vas čim manj boleči in neprijetni ter vam z  individualnim svetovanjem pomaga do boljšega ustnega zdravja in lepšega nasmeha.

Pokličite
za termin
Vas boli zob? Želite reden preventivni pregled? Potrebujete nadomestitev manjkajočih zob? Si želite polepšati nasmeh? Potrebujete nasvet? Vas moti plomba? Želite odstraniti trde in mehke zobne obloge? Vam krvavijo dlesni? Niste zadovoljni z izgledom?